Personvernerklæring Skjenkekontrollen

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjonssekretær via e-postadressen juvente@juvente.no eller annen kontaktinformasjon du finner […]

Personvernerklæring Skjenkekontrollen

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjonssekretær via e-postadressen juvente@juvente.no eller annen kontaktinformasjon du finner på juvente.no/kontakt.

Brukerregistrering, kontrollør
For våre kontrollerer innhenter vi fornavn, etternavn, kjønn, epost, telefonnummer, fødselsdato og adresse. Disse opplysningene brukes til statistikk i forbindelse med kjøpsforsøk og til å sende ut informasjon til kontrollørene. De kontrollansvarlige har tilgang til navn og alder på kontrollørene for å kunne sette opp kontroller.

Brukerregistrering, kontrollansvarlig

Fra våre kontrollansvarlige vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for kontakt og statistikk. 

Brainify er ansvarlig for drift av skjenkekontrollen.no, og kun Brainify og Juvente har tilgang til opplysninger. 

Tilgang til admin-panelet avhenger av verv og nivå i organisasjonen. Et fåtall administratorer har full tilgang for å kunne sette opp statistikk og godkjenne kontroller. Kontrollansvarlig har tilgang til å sette opp butikker, ruter og å se kontrollører. 

Avslutning av medlemskap og sletting av bruker

Ved avsluttet medlemskap i Juvente oppbevares personopplysninger i 5 år i tråd med krav fra tilskuddsordningene, men du har krav på å bli anonymisert om du ønsker dette. Anonyme data vil bli bevart i systemet av historiske årsaker, men kun som en tall-ID og ikke navn.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post, for eksempel personnummer. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.